Hogyan használjam az oldalt?

A prédikációk listája a táblázat feletti mezők használatával szűkíthető. A táblázatban a prédikációk sorrendjét a táblázat oszlopainak nevére kattintva lehet megváltoztatni.

A cím és szöveg szerinti szűrés használata

Ha több szóból álló kifejezésre keresünk, és csak azokra a találatokra vagyunk kíváncsiak, melyekben PONTOSAN a keresett szöveg szerepel, akkor tegyük idézőjelbe.
Ha idézőjel nélkül írunk több szót a keresőmezőbe, akkor azok VAGY kapcsolatára fog szűrni a weblap.

Például:
Ha a szűrőmezőbe idézőjel nélkül írjuk a hit cselekedet szavakat, akkor azokat a prédikációkat kapjuk eredményül, melyekben a hit és / vagy a cselekedet szavak szerepelnek, de nem feltétlenül egymás mellett.
Ha ugyanerre a két szóra idézőjelben szűrünk "hit cselekedet", akkor csak azt a prédikációkat kapjuk eredményül, amelyben pontosan ez a karaktersorozat szerepel.

Ha újra az összes prédikáció listáját szeretnénk látni, akkor egyszerűen töröljük ki minden szűrőmező tartalmát, és klikkeljünk a szűrés gombra! (Vagy klikkeljünk a Prédikációk menüpontra.)

A weblap célja

A lelkész.hu weblapot azért hoztuk létre, hogy meghatározó magyar protestáns igehírdetők  által elmondott gondolatok Istennek ma is élő, embert formáló szavai lehessenek. Ezért a weblapon található prédikációk "lelkész.hu" forrásmegjelöléssel szabadon idézhetők. Több prédikációra kiterjedő, vagy profitorientált felhasználáshoz azonban az oldal tulajdonosának írásbeli engedélye szükséges.